CNC-bearbejdning​

Moderne CNC-værksted udfører CNC-bearbejdning

Leder du efter et maskinværksted, der udfører CNC-fræsning, CNC-drejning og andet CNC-bearbejdning? Så er du det helt rigtige sted. Hos Grene Maskinteknik tilbyder vi både CNC-fræsning og CNC-drejning.

Vi er et moderne og fuldt udrustet CNC-værksted, som arbejder for kunder i blandt andet Vejle, Horsens, Herning og mange andre områder. Grene Maskinteknik blev etableret i 1991 i Billund, og flyttede i 1997 til vores nuværende adresse i Give. Dengang startede vi med alsidig, manuel produktion – og i dag er vi som sagt fuldt udrustet og CNC-baseret.

CNC-fræsning og CNC-drejning med højteknologi

Hos os går moderne teknologi og solidt, gammeldags håndværk op i en højere enhed. Vi har gennem en årrække udviklet os til at være specialister i CNC-fræsning og CNC-drejning af aluminium, stål og mange andre materialer.

Vi tilbyder alt fra fræsning i en enkeltstyksproduktion til fræsning i serier med store stykantal. Vi kan blandt andet udføre opspænding og flersidet bearbejdning med en 5-akset CNC-fræser, hvor emnet kan tilgås fra mange vinkler. Vi kan med andre ord håndtere både vertikal og flersidet horisontal bearbejdning.

I mere end tre årtier har vi ligget helt fremme, når det kommer til at være fuldt opdateret med den teknologiske udvikling – og altid at besidde den mest højteknologiske maskinpark og software. Samtidigt er det lykkedes at værne om de sunde, gamle, håndværksmæssige kvaliteter. Resultatet er CNC-bearbejdning af færdigemner, der lever op til alle nutidens høje krav.

Kontakt os for et tilbud på CNC-bearbejdning

Du skal aldrig tøve med at kontakte os for at få en snak om vores ydelser og priser. Vi lægger stor vægt på det nære samarbejde med vores kunder. Det betyder, at du som kunde deltager aktivt i de indledende faser. 

Dermed kommer det færdige produkt til at leve op til dine forventninger. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på CNC-drejning eller CNC-fræsning. Du kan ringe til os på telefon 75 73 99 88 eller skrive til e-mail grene@pc.dk, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med professionel CNC-bearbejdning!

Grene Maskinteknik

CVR: 16576786 

​Telefon: 75 73 99 88

E-mail: grene@pc.dk

Hjortsvangen 52

7323 Give​ - Find os på Google Maps