CNC-bearbejdning i form af CNC-fræsning og CNC-drejning

Leder du efter et maskinværksted, som udfører CNC-bearbejdning? Hos Grene Maskinteknik tilbyder vi både CNC-fræsning og CNC-drejning. Vi er et moderne og fuldt udrustet CNC-værksted, som arbejder for kunder i bl.a. Vejle, Horsens, Herning og mange andre steder.

CNC-fræsning og CNC-drejning med højteknologi

Moderne teknologi og solidt gammeldags håndværk går op i en højere enhed hos os. Vi har gennem en årrække udviklet os til at være specialister i CNC-fræsning og CNC-drejning af aluminium, stål og mange andre materialer.

Vi tilbyder alt fra fræsning i en enkeltstyksproduktion til fræsning i serier med store stykantal. Vi kan bl.a. udføre opspænding og flersidet bearbejdning med en 5-akset CNC-fræser, hvor emnet kan tilgås fra mange vinkler. Vi kan med andre ord håndtere både vertikal og flersidet horisontal bearbejdning.

I mere end to årtier har vi ligget helt fremme i "pool position" med hensyn til at være fuldt opdateret med den tekniske udvikling og altid at besidde den mest højteknologiske maskinpark og software. Samtidig er det lykkedes at værne om de sunde gamle håndværksmæssige kvaliteter. Resultatet er CNC-bearbejdning af færdigemner, der lever op til samtlige af dagens højeste krav.

Kontakt os for at få et tilbud på CNC-bearbejdning​

Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak om vores ydelser og priser. Vi lægger stor vægt på det nære samarbejde med vores kunder, hvilket betyder, at du som kunde deltager aktivt i de indledende faser. Dermed kommer det færdige produkt til at leve op til dine forventninger.

Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på CNC-bearbejdning. Du kan ringe på telefon 75 73 99 88 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail grene@pc.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Grene Maskinteknik

CVR: 16576786 

​Telefon: 75 73 99 88

E-mail: grene@pc.dk

Hjortsvangen 52

7323 Give​ - Find os på Google Maps